fredag 1 januari 2010

Bästa plats Bild 1 av 365

Tema 32: Bästa plats = Min brygga som jag ofta fotar och detta är bilden av bryggan just första januari, jag fick plumsa ner till bryggan med snö upp över knäna.


Fler bilder med 365 foton 2010 som uppdrag hittar du på 365foto2010

7 kommentarer:

 1. Har du sååå mycket snö ? Mer lär ju dessutom komma på ostkusten.

  SvaraRadera
 2. Ser fram emot fler bilder på bryggan när du tar dig an andra teman. Då kommer den säkert att se mer inbjudande ut. Idag ser den välidigt kall och ogästvänlig ut.

  SvaraRadera
 3. Det var skillnad mot den längre ner, där solen är på väg upp/ner! Ser fram emot fler bilder på både bryggan och annat liv från ön.

  SvaraRadera
 4. Jag var också ner till min favoritbrygga i dag. Jag kunde inte gå ner på den. Vi har snö, men kanske inte så mycket som du visar på din vackra vinterbild. Vi har inte haft snö eller kallt på flera år, så det var riktigt kul att ta en tur med kameran. Jag bor vid farleden, många fartyg passerar, så någon is hinner inte bildas i rännan. Mot land ligger det lite is. Jag ser ditt motto "Lev i Nuet", det påminner om mitt "Här och Nu" Ha en bra vecka. Margareta

  SvaraRadera
 5. Låter mysigt, det där att plumsa runt i snö!Vad gör man inte för fotokonsten?
  Spännande bild blev det!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. I år har vi fått snö så vi inte kan klaga.
  Ska bli spännande att få se hur det ser ut under all snö

  SvaraRadera
 7. Ja som du vet så gillar jag dina bilder vid bryggan. Ett annat val hade varit att följa din brygga varje månad i temat.

  Men bästa plats, jag förstår. Vi ska nog åka till min bästa plats under januari.

  SvaraRadera