Lakritsknäck
2dl grädde
2dl strösocker
2dl ljus sirap
2msk smör
20 turkisk peppargodisar
Koka grädde, socker och sirap till kulprov (ca 30 min eller 122 grader).
Hacka godisarna.
När du fixar kulprovet häller du i godishacket och smöret och rör om och sen är det bara att hälla upp i knäckformar!
God Jul
Knäck är gott och juligt, men jag föredrar den vanliga sorten :)
SvaraRaderaGOD JUL!
Hm... förstöra den goda knäcken? Men bilden ser julig ut.
SvaraRaderaGod Jul.
Föredrar vanlig knäck men min man skulle älska denna =)
SvaraRaderaLåter spännande med lakritsknäck (fast jag med föredrar den vanliga ;).
SvaraRaderaÖnskar dig en riktigt God Jul!
Xini Björnmamman
Visst gör det. Det är ett måste - nästan- för i år gjorde jag kola istället. Goda ser de ut nästan för goda God Jul
SvaraRaderaLakritsknäck låter spännande, jag gillar lakrits skarpt. God Jul önskar jag dig/Lis
SvaraRaderaMmm knäck är gott, har dock problem att äta den, då den hela tiden envisas om att fastna i min piercing :)
SvaraRaderaEn riktigt God Jul önskar jag dej.
/Helena
Aaahhhhhh, vad gott!!!! Ska spara det där receptet. Mums. VI gör en massa sorters kola till jul och en extra knäck är nog inte i vägen :-)
SvaraRadera