söndag 29 augusti 2010

Kollektivt

Helena på fototriss utmanar oss att hitta bilder på temat "Kollektivt"...hmnnn klurigt tema!!!!Jag fick kolla in mina bilder i arkivet och fundera en stund (eftersom regnet stoppar mej att ge mej ut för nya bilder), innan jag såg temat.
Jag ska givetvis i dessa valtider höja näven och slå ett slag för arbetarrörelsens kollektiv och fackföreningarnas kamp på arbetsmarknade!!!!
Upp till kamp, tillsammans är vi starka, kollektivt gör vi skillnad!


12 kommentarer:

 1. Visst är det bra med facket! Något som behövs i både ljusa och mörka tider.

  SvaraRadera
 2. Så klart facket är ett kollektiv. fin triss

  SvaraRadera
 3. Klockren triss!! ;)
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 4. Håller med dig.
  Välfunnen triss i dessa tider.
  Har själv en aktiv LO-bakgrund och uppskattar dina motiv.
  "Från mörkret stiga vi mot ljuset....", nattbilden blir min favorit.

  SvaraRadera
 5. Jamen visst...tänk vad det blir logiskt när du tänkt ut lösningen! Väldigt bra och annorlunda tänkt och bra är ju facket!

  SvaraRadera
 6. Bra tolkning, oavsett vilket fack det gäller. Tyvärr upplever jag att mitt fack blivit betydligt svagaresen jag själv var ordförande/sekreterare.

  SvaraRadera
 7. Det var onekligen en bra variant på veckans tema och en bra triss. Jag har själv varit LO-ansluten under många år innan jag slog in på en annan yrkesbana här i livet.

  SvaraRadera
 8. Jaa, upp till kamp eller triss? ;) Hur som, två första bilder är riktigt trevliga och temat har du tolkat bra tycker jag :)

  SvaraRadera
 9. Bra tolkning av temat och visst behöver vi en kollektiv kamp för att lyckas med att fixa bra jobb till alla =) Min första triss som drog mig mot en annan bana...

  SvaraRadera