söndag 30 oktober 2011

ManligtTre olika manliga bilder, färgen i djurriket står ju för anlighet, helikoptrar tycker jag själv är manligt och att tänja på sina gränser har nog länge stått för manlighet!
Veckans fototriss har temat manlighet och vill ni se fler tolkninar så kolla in fototriss
Där det också är tävling i veckan och man kan vinna presentkort på Coolstuff

onsdag 12 oktober 2011

Kategori:Hemligheter

Marleybone Town Hall
Just precis då Paul McCartney gifter sig med sin Nancy har jag vägarna förbi....hade hört på morgonens BBC sändningar att han skulle gifta sej men man visste inte när och vart fast man gissade att han skulle gifta sig på samma ställe som han gifte sig med Linda....övervägde att stanna till för att få se dom komma ut på trappan men visste ju inte när det skulle ske så jag vandrade vidare!
Passerade 16.10 och enligt tidnigarna dagen efter pågick vigseln just då så hade jag stannat kunde jag ju ha fått varit med!!!!!
Men Paul idkade hemlighetsmakeri
så det blev inget bröllop för mej!

Fler bilder från Marleybone Town Hall.
Onsdagstemat är Kategori och min kategori är Hemligheter.

söndag 2 oktober 2011

Fototriss 151:Rosa

Helena på Fototriss dedikerar veckans omgång av Fototriss till Rosa Bandet-kampanjen som pågår under oktober. Hjälp gärna till att stödja Cancerfondens arbete på något sätt, till exempel kan ni bidra till Fototriss egen insamling
Bidra till insamlingen genom att SMS:a BESEGRA 5718 till 72988. Om du skriver ditt namn efter insamlingens nummer (t ex BESEGRA 5718 Lena Norgren) kommer ditt namn att synas i insamlingen, annars blir din gåva presenterad som anonym.


Jag har plockat bilder från veckan och lekt lite i Photohop....utom rosen som har sin äkta färg, den har sett skruttig ut hela sommaren men nu när man ska stöka bort och göra vinter där ute blommar den vackra än någonsin....måste ju vara för att bidra till rosa bandet insamlingen!